Wij kregen een zware boete wegens het wangedrag van enkele supporters tijdens onze verplaatsing in Francs Borains.

Wij zullen die niet betwisten en de verantwoordelijken zullen zich ongetwijfeld herkennen.
Wel mogen wij dit in de toekomst niet meer toelaten en supporters die zich misdragen riskeren dan ook een stadion verbod.

Nooit kunnen wij toelaten dat enkele individus de reputatie van honderden anderen zouden beschadigen.

RIP Nico De Bree

Met grote droevigheid vernemen wij dat Nico De Bree ons verlaten heeft.

 

In naam van alle RWDM fans bieden wij langs deze weg onze oprechte deelneming aan. Veel sterkte aan de familie van Nico..

RWDM Academy

Onze jeugdschool zal op korte termijn haar reputatie opnieuw alle eer aandoen. Al onze trainers zijn gediplomeerd en beschikken over een unieke ervaring.

Wenst u onze mooie kleuren te verdedigen ?

RWDM wenst alle jongeren en hun ouders gerust te stellen.
Wij zorgen ervoor dat alle kinderen hun favoriet sport zullen kunnen blijven uitoefenen in Molenbeek.
Zij zullen er ook een proffessionele opleiding krijgen gekoppeld aan een sociale begeleiding.

Info en aansluitingen elke Dinsdag en Donderdag tussen 18u30 en 20u30 in :
New Daring
Bruggestraat 34
Molenbeek
Geen permanentie op donderdag 5 mei 2016.

Bedankt voor uw begrip.
Het is nu officieel, Achraf is een RWDM speler !

Meer versterkingen zijn nu op komst en wij kunnen nu al zeggen dat onze kern voor volgend seizoen zal mogen gezien worden.

Spelers komen en gaan. Ook dat is voetbal.
Ook zij die er niet meer zullen bijzijn hebben hun steentje bijgedragen aan het heropleven van onze club. Dat zullen wij nooit vergeten.

Ook wensen wij jullie uitdrukkelijk te bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun tijdens dit seizoen, overal waren jullie aanwezig, ook al was het spel niet altijd op het gehoopt niveau.

Wij gaan jullie voor volgend seizoen een ploeg voorstellen die er zal voor vechten, een ploeg die de nodige kwaliteiten zal hebben om op het hoogste schavot te kunnen eindigen.

Maar eerst, nog eens BEDANKT !

Francs Borains 3 - 1 RWDM

Doelpunten : 12ste Wantiez (1-0), 30ste Mvulubundu (2-0), 68ste Koulibaly (2-1), 84ste Lai (3-1).
FRANCS BORAINS : Djoujou; Aaziz, Wantiez, El Barkaoui (65ste Hadjeb), Sotteau; Gourad (89ste Licata), Ficarra, Cagnina, Lai, Attye; Mvulubundu.
RWDM : Kempeneer (46ste Diaz Suarez) ; El Ouahidi (2ste Astorino), Haidara, Serville (75ste Makengo), Kitumba ; Diansangu, Koulibaly, De Pever, Cisse, Vanderhaegen; Nocente.
Referee : M. Fabris.
Gele kaarten : Sotteau, De Pever, Ficarra, Astorino.
Prode kaart : 77ste Haidara.

Bron : La Dernière Heure 2016
Vandaag heeft RWDM het contract voorstel van de gemeente goedgekeurd.

Deze conventie van onbepaalde duur verzekert ons niet alleen al onze thuiswedstrijden ( competitie, beker, gala ) in het Edmond Machtens stadion te mogen spelen, maar staat ons ook het gebruik toe van kantoren en technische lokalen. Het Machtens stadion wordt zo onze maatschappelijke zetel.

Ook zullen wij tijdens 5 wedstrijden kunnen genieten van de business seats en VIP ruimtes van de Goethals Tribune en zal het RWDM Village verhuisd worden achter de goal langs scorebord kant. In deze RWDM Village kan er ook een VIP ruimte geïnstalleerd worden in de vorm van een luxe tent waarin wij onze talrijke sponsors met stijl zullen kunnen ontvangen.

Uurroosters worden ook vrijgemaakt voor onze jeugdschool in de verschillende sites van de gemeente.

Deze conventie zal elk jaar kunnen bijgepast worden naargelang onze toekomstige sportieve situatie en publieke belangstelling.

Wij wensen niet alleen uitdrukkelijk de gemeente te bedanken voor haar samenwerking in het tot stand komen van deze conventie, maar ook onze talrijke supporters wiens geduld meermaals op de proef werd gesteld.